Winkelcentrum Meerzicht

Gezellig en vertrouwd, al meer dan 40 jaar winkelen voor jong en oud!

Wij krijgen regelmatig verzoeken van instanties en goede doelen om bijvoorbeeld promotionele acties, collectes en inzamelingen te mogen houden in ons winkelcentrum. Wij wijzen u erop dat u bovenstaande activiteiten alleen na uitdrukkelijke toestemming van ons mag uitvoeren in Winkelcentrum Meerzicht. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via het contactformulier (zie tab ‘contact’).

In 1975 opende Winkelcentrum Meerzicht zijn deuren: het eerste winkelcentrum in Zoetermeer waar men overdekt kon winkelen met voldoende gratis parkeerruimte er omheen.

Inmiddels hebben zich ruim 30 speciaalzaken in ons winkelcentrum gevestigd. De gastvrijheid, vakkundigheid, persoonlijke aandacht en enthousiasme van het personeel in de winkels zullen vele klanten niet zijn ontgaan. In tegendeel, velen komen graag terug om daarnaast elke keer weer te profiteren van de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten en diensten. En op deze manier konden wij groeien, want dat Winkelcentrum Meerzicht vooruitstrevend blijft en keihard werkt om de goede naam hoog te houden is aan alles te merken. Alle winkeliers van Winkelcentrum Meerzicht bieden met plezier hun producten en diensten aan die aan uw wensen blijven voldoen. We zien u daarom graag in ons winkelcentrum!

U bent van harte welkom.