Logo winkelcentrum Meerzicht

Over ons

Welkom

Welkom in ons winkelcentrum: alles onder één dak voor uw dagelijkse boodschappen en een ruime variatie aan winkels! Winkelcentrum Meerzicht is al 49 jaar het hart van Meerzicht. U vindt hier veel verschillende winkels, waaronder filialen van de grote winkelketens Jumbo, Albert Heijn, Kruidvat en Wibra, maar ook veel winkels van zelfstandigen en horeca.

Hieronder vindt u:

1. huisregels
2. historie

Waar staat ons winkelcentrum om bekend

Goede bereikbaarheid met Randstalrail
Gratis parkeren
Rolstoelvriendelijk
Overdekt winkelen

Huisregels

Voor het schoon, veilig en gezellig houden van het winkelcentrum zijn de volgende huisregels opgesteld.

A. Algemeen

  • Niet roken, geen alcohol, geen fietsen binnen stallen, niet fietsen. Geen overlast veroorzaken.
  • Niet rolschaatsen, skaten, (skate)boarden, (elektrisch) steppen.
  • Honden moeten aangelijnd zijn.
  • Scootmobiels mogen niet harder gaan dan 5 km p/uur.

B. Collecteren, enquêteren, bedelen, acties 

In het winkelcentrum mag door niet in het winkelcentrum gevestigde partijen nooit gecollecteerd, geënquêteerd of gebedeld worden, en acties worden gevoerd voor bijvoorbeeld abonnement op een krant, energieverkoop, goede doelen, acties van politieke partijen etc. Ook is het niet toegestaan flyers/folders uit te delen.

Alle activiteiten moeten buiten het winkelcentrum plaatsvinden, ongeacht de weersomstandigheden.

Als bovengenoemde activiteiten geconstateerd worden, worden de betrokkenen daarop aangesproken, met het verzoek het winkelcentrum direct te verlaten. Mocht dat problemen geven, dan wordt 112 gebeld.

Historie

Winkelcentrum Meerzicht is geopend in 1975 en was het eerste winkelcentrum in Zoetermeer. Het winkelcentrum was toen nog niet overdekt; in de 90er jaren werd er een overkapping gemaakt. Gedurende de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een centrum waar je je dagelijkse boodschappen doet.

Foto van Mieke Kaashoek uit de jaren 70-80. Links Rovato, rechts de Kortimarkt. Bron: Beeldbank, Het Geheugen van Zoetermeer, dia 2668.

checkmark-circle