Logo winkelcentrum Meerzicht

Over ons

Welkom

Welkom in ons winkelcentrum: alles onder één dak voor uw dagelijkse boodschappen en een ruime variatie aan winkels! Winkelcentrum Meerzicht is al ruim 45 jaar het hart van Meerzicht. U vindt hier veel verschillende winkels, waaronder filialen van de grote winkelketens Jumbo, Albert Heijn, Kruidvat en Wibra, maar ook veel winkels van zelfstandigen en horeca.

 

Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging Winkelcentrum Meerzicht heeft ten doel het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van al haar winkeliers. Zij is een belangrijke gesprekspartner voor gemeente en andere belanghebbenden. De vereniging zet zich tevens in om het winkelcentrum schoon, heel en veilig te houden in samenwerking met de twee eigenaren van het winkelcentrum. De ondernemersvereniging organiseert voorts jaarlijks een aantal activiteiten in het winkelcentrum.

Heeft u vragen over het winkelcentrum, dan kunt u een mail sturen naar: wcmeerzicht@gmail.com

Waar staat ons winkelcentrum om bekend

Goede bereikbaarheid met Randstalrail
Nabijgelegen gratis parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Overdekt winkelen

Historie

Winkelcentrum Meerzicht is geopend in 1975 en was het eerste winkelcentrum in Zoetermeer. Het winkelcentrum was toen nog niet overdekt; in de 90er jaren werd er een overkapping gemaakt. Gedurende de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een centrum waar je je dagelijkse boodschappen doet.

Foto van Mieke Kaashoek uit de jaren 70-80. Links Rovato, rechts de Kortimarkt. Bron: Beeldbank, Het Geheugen van Zoetermeer, dia 2668.

checkmark-circle